Buddy Pet Foods

Fyrverkerifri nyårsafton

Vi fick i uppdrag att hjälpa den medvetna hundfodertillverkaren Buddy Pet Foods att ta ställning kring att skippa fyrverkerier på nyårsafton. För att kommunicera deras ståndpunkt tog vi fram ett eventkoncept och förverkligade det – ”Buddy Pet Foods New Years Bash!”.

Buddy Pet Foods New Years Bash!

Vi är otroligt stolta över vår senaste kampanj tillsammans med det medvetna och samtida hundfoderföretaget Buddy Pet Foods! 🐶🌎Vi bjöd in ett gäng härliga hundar och deras ägare till ett fyrverkerifritt nyårsfirande med allt som hör nyår till. God mat för hundar (och människor) och ett riktigt tolvslag UTAN smällare och raketer! 🎇✨Efterrätt: Dog Bakery StockholmFoto: Studio Collin

Slået op af Petit Banana PR i Fredag den 27. december 2019

Utvalda hundprofiler från Banana Gang bjöds in till en lyxig middag och fick tillsammans med sin husse eller matte uppleva en fyrverkerifri nyårsafton. Vi bjöd både hundar och människor på sittande middag och simulerat tolvslag med tomtebloss och rislyktor på Skinnarviksberget. Kampanjen aktiverades genom samarbeten på Instagram med profilerna. En casefilm producerades i samarbete med Studio Collin för kund att använda i sina digitala kanaler.

Fler case